fredag 14. februar 2014

Walk in closet

Alle jenters drøm er å ha sitt eget walk in closet, det er ihvertfall min! I nexusen er det eget bad og walk in closet knyttet til soverommet i 1. etasjen. Vi har diskutert frem og tilbake om hvilken løsning vi ønsker, og siden rommet er såpass lite måtte vi finne på noe smart. Etter litt skissering og inspirasjon tror jeg vi kom frem til en bra løsning!

Klesstativene skal få henge fritt fra taket, slik som på bildet fra denne bloggen. De skal henge på hver sin side i rommet, slik at Kjellis og jeg får hver vår vegg. 


Slike trekasser har jeg også et stort ønske om å enten lage selv eller kjøpe og henge opp på kortveggen.
Disse er fra Ellos og er i mangotre. Bloomingville har også mange flotte hyller i samme stil! Det er mange muligheter, og bare ens egen kreativitet setter grensene. Kanskje noen av dere har tips for hvordan vi kan lage noen billige og lignende veggkasser?Da jeg var ute på spasertur i Trøndersola i dag fant jeg utrolig nok disse rett ved stien! Jeg tok en i hver hånd og spaserte hjem igjen rimelig fornøyd. Er usikker på om jeg skal male disse, eller bruke de akkurat som de er. Mulig vi må ha flere og lengre kvister. Jeg brenner virkelig for slike prosjekter som går ut på at jeg må utfordre min kreativitet. Ikke minst er det positivt å kjøpe brukt eller senke materiale fra naturen, for en sparer både penger og miljø!


Sist jeg var innom siden var det over 9000 som hadde lest bloggen vår siden vi startet i august! Utrolig hyggelig! God helg til alle våre lesere!

Hilsen Kjell Amund og Beate

6 kommentarer:

 1. For å lage de kassene kan du jo få tak i paller, de er gratis som regel for folk vil bli kvitt de. Ta de fra hverandre og sett sammen til kasser. Mal eller smør de inn med treolje :-) billig og miljøbevisst løsning.
  Lykke til.
  Synes det er kjempegøy og følge med på bloggen deres.
  Hilsen Bente

  SvarSlett
 2. Takk for gode tips Bente! Du får følge med å se hvordan resultatet blir. Regner med vi kanskje kjøper noen hobbyplater og snekrer selv, er tross alt billigere enn å kjøpe ferdigkasser.
  Veldig hyggelig at du følger med på bloggen vår!
  God helg, hilsen Kjell Amund og Beate

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se hvordan dere gjør det ;) Klør meg i hodet om hvordan vi skal løse det rommet. Egenlig litt for lite! ;) Dere får vell besøk av snekkerene nå? De pakket sammen og dro fra oss igår! :)

  SvarSlett
 4. En får aldri nok plass! :) Ja, vi får nok besøk av de den resterende tiden som er igjen nå. Denne uka skal de legge gulv og kanskje de begynner med listingen også! Det er bare 2 uker til uke 10 iallefall, og det gleder vi oss til! :) Tenk når dere bare er 2 uker unna å kunne flytte inn i splitter nytt hus - det er noe det! :)
  Vi har ikke helt funnet løsning på garderoberommet, men vi skal gi alle råd og tips underveis! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det regner jeg med! :) Skal komme tilbake til oss i midten av mars. Så spennende at dere er så nær nå, gleder meg til å se hvordan det blir. Kanksje vi kunne tatt oss en tur også, når dere er kommet i hus. Det hadde vært hyggelig!! :)

   Håper dere får en fin uke!

   Jorid

   Slett
  2. Dere må ha takk for at vi får låne snekkerne noen uker til iallefall! Dere må gjerne komme på besøk når vi har kommet oss i hus! :) Vi besøkte også en Nexus på Verdaln før vi begynte å bygge selv for å få råd og tips! Ser dere legger mye mer i detaljene i huset deres enn oss, og dere vil nok få det like fint - om ikke finere! :)

   Ha en fin uke dere også!

   Hilsen Beate

   Slett