torsdag 20. februar 2014

Stress, glede og takknemlighet!

Travle dager for tiden, noe som er både godt og slitsomt. Når jeg har kveldsarbeid er Kjellis alene i huset og rydder, men jeg er med ved i alle ledige stunder. I ettermiddag droppet vi middagen og dro opp i huset for å rydde. Nå er kjøkkengulvet ferdiglagt, og både komfyr og Røroshetta er kommet! 

Vi må nevne at vår kjære, snille Kåre har vært en kjernekar i dag og tømt ingenting mindre enn HELE "bingen" vår i dag. "Bingen" er kassen som Kjellis og Kåre snekret i sommer for å kaste material og annet avfall i. Den har vært rimelig overfylt den siste tiden, men nå er den altså helt tom. Takknemligheten er stor, og jeg lurte noen sjokoladehjerter under bordet i etterkant. Det er viktig å sette pris på de som stiller opp! 


Resultatet ble strålende! Meget fine fliser, ser man bort fra et lett støvdekke.


Her er kjøkkenet sett fra stuen. Håper resten av gulvet kommer i morgen, så snekkerne kan sette inn resten av dørene. For dørene er nemlig også ankommet, det er til og med blitt montert et par!Her er døra som skal gå inn til vårt offisielle "roterom", den største boden i huset.


Skyvedøren til garderoben er kommet på plass, og dette ble rett og slett råfint! Hvis det kan kalles et ord..


Døra inn til badet i 1. etg.


Resten av dørene står klart til montering!


Trappen er også i montering. Flere bilder kommer når den er oppe og på plass. Alt skjer på en gang, og det er så mange inntrykk at vi må puste dypt et par ganger for å forstå at dette virkelig skal bli vårt. Vi kommer heller ikke unna at vi stresser, stresser for om vi får flytte inn i rett tid, stresser om de blir ferdige. Med en optimist og en realist hånd i hånd, balanserer vi hverandre veldig godt. 


Til slutt til min nye beste venn. Endelig er den ferdigmontert! Sentralstøvsugeren. Uttak både i 1. og 2. etg. Finessen Kjell Amund har snakket mest om siden februar i fjor. Endelig er den her, og den er kommet for å bli!


Plastisk fantastisk! Denne skal gjøre underverker for både store og små (hybelkaniner)!


Roen har senket seg på Levanger. Sen middag er nettopp blitt konsumert og vi lader opp til ukas siste arbeidsdag. Vi gleder oss, stresser, og ikke minst roer ned når anledningen byr seg. Takk til alle som stiller opp, og til alle de som skal ta seg tid til å hjelpe oss med flyttingen når den tiden nærmer seg.

Hilsen Kjell Amund og Beate

2 kommentarer:

 1. Oioioi! Nå er dere der snart!! For en følelse - og veldig fine fliser samt farge på soverommet! :) Kjempe gøy å følge dere i innspurten nå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bildene er noe redigert Jorid, men fargen valmuefrø passet utrolig bra til fargen på laminat og lister! I dag er Kjell Amund på Steinkjer for å hente resten av gulvet, det skal legges på søndag. Vi må hjelpe til litt for å få fortgang på ting ;) Men slik må man regne med!
   Ha ei strålende helg!

   Slett