torsdag 13. februar 2014

Vaskebøtte og malerkost!


Da enda en arbeidsdag var over, dro vi til svigermor i ettermiddag for å lage moussakka. Deretter kjørte vi opp til huset for å ha en liten arbeidsøkt. Det som møtte oss i stuen var ingenting annet enn et flertalls pakker med gulv til både soverom og kjøkken. Noen pakker list var også ankommet.

Kjell Amund tok støvsugeren og vaskekosten fatt, mens jeg svingte meg med malerkosten. Malingen handlet vi hos en fargehandel tidligere i dag, og fargevalget til skjenken falt på denne. 


Her er resultatet etter 1. strøk. Tanken er at vi skal få gjort den ferdig i løpet av helgen. Håndtak til skjenken er bestilt, og kommer i posten om få dager. Blir den ikke fin?


Humøret er på topp, og jeg ble meget fornøyd med fargevalget på skjenken. 


Kjellis vasket ferdig og begynte med å legge gulvpapp. Den skal være under gulvet/laminaten på soverommene. Gulvet på soverommene skal legges av oss på søndag. Vi skulle gjerne begynt med dette i morgen, men vi har fått beskjed om at det må ligge i 48 timer i fra det ankom huset, før vi begynner å jobbe med det. En gjennomført arbeidsoppgave, tilsier et steg nærmere innflytting, hurra!


Hverdager er det heldigvis flest av. Her er et godt eksempel på at det går fort i svingene hjemme hos oss for tiden. 


Sykepleierstudenten og ingeniøren er et godt team, og sammen får vi til mye bra! Videre vil vi ønske dere ei riktig god helg! Husk valentinsdagen  i morgen, en liten oppmerksomhet til den du er glad i er aldri feil! Vi skal tilbringe kvelden i huset, kanskje med litt romantisk musikk mens vi maler og legger ferdig resten av gulvpappen.

Hilsen Kjell Amund og Beate
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar