Om oss

Velkommen hit til bloggen vår!

Vi er ungt par som fant hverandre i trivelige Trøndelag for godt over ett år siden. Etter at Kjell Amund hadde bodd i Trondheim i en lengre periode ønsket han å flytte tilbake til hjemlige trakter og bosette seg der. Det tok heller ikke lang tid etter vi møttes, før Beate fra kalde nord fant ut at Trøndelag og Verdal også stod hennes hjerte nært.

Februar 2013 startet boligdrømmen, da vi kjøpte ei tomt med utsikt over fjell og hav i Verdal kommune. Tomta ligger slik til at vi kan ta på oss fjellsko i gangen og tråkke rett ut i guds frie natur. Som de to friluftsmenneskene vi er, passet dette perfekt for oss. Vi valgte byggefirmaet Nordbohus, og huset Nexus. Husbloggen startet i begynnelsen av prosjektet. Bloggen ble laget for å dele erfaringer og inspirasjon, så vel som å dele bilder og oppdateringer til familie og venner.

Mars 2014 skal huset stå klart til innflytting. Veien mot å skape vårt eget hjem er derimot ikke endt om få uker. Det å skape sitt eget hjem tar lengre tid, og vi gleder oss til å dele denne prosessen med dere lesere!Beate og Kjell Amund 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar