tirsdag 3. juni 2014

Platting

Heldig er jeg som har en flink ingeniør! Han kan få ned på papir alle våre planer! Som dere kan se har han laget et utkast over hvordan vi ønsker det skal se ut på utsiden av huset før vinteren kommer. Plattingen skal være på 50 kvadrat, og innrammes med en mur, som vist på bildene nedenfor. Muren skal være i samme stil som vi brukte rundt blomsterbedet ved garasjen. Det blir en fin overgang mellom tomtene, og rammer inn plattingen på en veldig elegant måte.

Været i Trøndelag er på akkurat samme vis som på bildene, strålende sol og godt over tyve grader!


Hva syns dere, blir det ikke flott? Nå er det bare å skaffe seg tilbud fra forskjellige byggevarehandler og håpe at vi klarer å bygge denne til en rimelig pris. I mellomtiden maler vi siste del av huset ferdig. Vi bruker drygolin pluss, med fargen "bomull". Utenfor er både Troll entreprenør, Nordbohus og flere til i full sving med diverse prosjekter hos naboene. Huset som ligger nedenfor tomta vår er snart innflytningsklar og vi får noen flotte, nye naboer! 
Hilsen Kjell Amund og Beate

2 kommentarer:

  1. Det ser kjempeflott ut. Stor terrasse gir jo mulighet for å skape forskjellige soner. Spennende �� lykke til!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det skal bli godt å kunne gå mellom stuen og uteområdet til sommeren! Tusen takk, vi skal oppdatere når vi kommer i gang!

      Slett