mandag 17. februar 2014

Kjøkkengulv og hvite lister

Fra et lite gløtt ved badedøra. I bakgrunn kan du skimte de nye listene som er lagt på soverommet i 1. etg. 


Ironisk nok at jeg nevnte det at listene manglet, tidligere i dag. For nå gjør de plutselig ikke det lengre! Vi hadde nesten glemt hvilke lister vi hadde valgt, men de passet perfekt til både gulv, vegger og tak.


Her er listene som er lagt i dusjhjørnet på badet i 2. etg.


Slike klosser blir det i hjørnene. Igjen husket verken jeg eller Kjellis hvilke som ble valgt for nesten et år siden. Mange valg skal tas når man bygger hus, og det er ikke å forvente at en skal huske alle detaljene. Detaljene blir fort glemt i gledesrusen! Det kiler både i bein og mage, og vi sitter med en følelse av at vi skal flytte inn i vårt eget slott!


Dette rommet er ikke helt ferdiglistet, men det er viktig å ta bilder underveis. Her fra gjesterommet jeg glemte å ta bilde av i går.
Her er et forsøk på nærbilde av vinduskarmen med nye, blanke lister.


Ingen av oss er supre fotografer, men det viktigste er minnene som ligger i dem. Veien fra ett år siden og frem til nå har vært fantastisk. Hele 619 filer ligger i mappen vår "husblogg", og jeg vet det finnes flere. Hvert et bilde sier noe om prosessen, og det er en spesiell verdi i disse bildene. Det blir nok eget Nexusalbum en gang i fremtiden!


Kjøkkengulvet tar form. Som dere ser er de allerede godt i gang. Neste uke begynner de å installere kjøkken! Det blir nok mye oppdateringer og glede fra vår kant de neste ukene! For dette er bare helt uvirkelig, at vi snart skal få bo i dette slottet! Det er nemlig blitt vårt lille slott, og vi føler oss som konge og dronning i eget hjem. 

Hilsen Kjell Amund og BeateIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar