søndag 23. februar 2014

Bøyer seg i støvet

Jeg bøyer meg i støvet for min kjære mann, som viet hele søndagen for å legge resten av gulvet i huset. Han har virkelig stått på. I skrivende stund ligger det en sliten kar og dupper i en stressless, og dere kan vel gjette hvem det er. Selv måtte jeg på jobb, men hjalp til med forberedelsene i går. Vi la plast og papp i 2. etg., og underlag i 1. etg. var av samme slag som vi brukte på soverommet i 1. etg.


Som dere ser er det noen kvadrat som skal dekkes til. For ikke å glemme alt vi måtte rydde og støvsuge for å fjerne støv og skitt.

¨

Slik så det ut da vi hadde dekt alle flater med papp og plast.


Etter endt arbeidsdag, svingte jeg inn på gårdsplassen. Inn døra var det ingen andre enn en sliten mann med åpne armer som møtte meg. Etter 10 timer arbeid på en stakkars kontorrotte, var det godt å få en klem og mye skryt for det flotte arbeidet!


Trappoppgangen var det eneste som manglet da jeg kom, så da hjalp jeg til med den siste innspurten. Nå er vi 100% ferdige med alt som heter laminat og fliser. Alt er på plass, og nå kan bare snekkerne, rørleggerne og elektrikerne gjøre sin jobb fort som svint! Ikke minst de som skal montere kjøkkenet vårt, de kan godt være enda raskere!


Gulvet har en lys, grålig farge, men ble mørkere på bildene pga. lyset.


Midlertidig trapp er kjekt å ha, men vi gleder oss til vi kan gå opp i noe litt stødigere. Det gjelder i alle fall frøken Aas med sin pysete høydeskrekk, som hadde store problemer i starten med å komme meg opp og ned.


Vi runder snart av uke 8, og går inn i en ny uke med nye muligheter! Det skal bli spennende å se hva som blir gjort frem til neste søndag! I slutten av uke 10 skal vi i utgangspunktet overta huset, da med tanke på all hjelp vi har bidratt med den siste uka. Klarer snekkerne å få satt inn dører på alle soverom frem til neste helg, kan vi begynne med den første vaskingen. Vår kjære Nexus begynner å se mer ut som et hjem, enn som en byggeplass - hurra! 

Hilsen Kjell Amund og Beate

2 kommentarer:

 1. Tror jammen dere har samme gulv som oss og det er kjempelekkert ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det ble riktig lekkert Bente! :) Helt fantastisk og gjøre rent også!
   God helg til deg og dine!

   Slett