søndag 2. mars 2014

Nedtelling!

Fredag fikk vi mail fra Nordbohus. Neste fredag, 07. mars kl. 09:00 er det overtakelse med gjennomgang av huset. Det er som om noe har tatt av oss en hundrekilos ryggsekk. Rett og slett en fantastisk følelse! Etter endt arbeidsdag tok vi derfor turen rett opp i huset, da JkeDesign Levanger hadde gjort seg ferdig med kjøkkenet. Anita og Kåre stilte opp med pizza og brus, snille som de er! Dermed ble det første varme måltidet fortært ved kjøkkenbenken! 


Et lite skrytebilde av hvor fint kjøkkenet ble! Lampen til venstre ser noe pistrete ut, for den var ikke ferdigmontert i øyeblikket bildet ble tatt.


Lørdag tok vi grunnvask av noen soverom, kjøkkeninnredningen, samt noen vindu. "Storvasken" skal tas neste helg, og jeg har allerede fått mange frivillige deltakere, herlig!


Vi har også så veldig snille og gode naboer! Da vi var uten vann i går, fikk vi gå å hente vaskevann hos dem! Ovnen er montert som dere ser. Det som gjenstår nå er montering av baderomsinnredningen på begge bad, samt en del belysning.


Vi gleder oss til fredag! 

Hilsen Kjell Amund og Beate

8 kommentarer:

 1. Så flott, og heldige er dere!!
  - enda noen måneder til vi får tilsvarende mail fra Nordbohus, men fremover går det :-)
  Lykke til i nytt hus!

  Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Jorunn! :)
   Ja det har virkelig tatt form her i Leklemsåsen! Hvor skal dere bygge, og hvilken husmodell skal dere gå for?

   Mvh. Beate

   Slett
 2. Lykke til med overtakelsen av det flotte huset! ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Liv! Vi flyttet inn for to uker siden, så vi begynner å kommer i orden!

   Beate

   Slett
 3. Gratulerer med et flott hus! Skal si det har gått fort :).

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Flyttet inn for snart to uker siden, og tiden bare raser av sted. Mange gode stunder er oss i vente, og vi nyter tilværelsen som nybakte huseiere!

   Beate

   Slett
 4. Hei igjen, vi bygger Nukleus, på Årnes (Romerike)
  så godt som ferdig utvendig, så nå er det forhåpentlig full fres inne i huset
  Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jorunn! :) For et herlig hus dere har valgt! Jeg husker enda da råbygget ble påbegynt høsten 2013. Det tok kortere tid å få på plass råbygget enn å få alt innvendig ferdig. De små detaljene en ikke tenker over, det er de som tar tid! Når har dere planer om å være ferdige? :o) Er så spennende med husprosjekt!

   Slett