onsdag 24. desember 2014

God jul!

Hei alle sammen!

Da var det sannelig blitt jul igjen. Her i Trøndelag har snøen lagt seg som et teppe over hele landskapet, og i dag viser gradestokken under minus ti grader. Det er et nydelig vær ute, og julestemning inne.
I jula er vi så heldige å ha besøk av alle foreldrene våre på julekvelden. Ribba har Kjell-Amund ansvar for, og min pappa (Kenneth) lager surkål som tradisjon tro. Ribba er allerede i ovnen, og vi gleder oss til et herremåltid. 

Det er ikke lagt ut et eneste blogginnlegg siden i august. Tiden siden da har gått slag i slag. Kjell-Amund bestemte seg i høst for å reise til Sør-Amerika for å prøve å bestige Aconcagua nå før jul. Hvordan den reisen gikk, kan du lese om HER.
Selv har jeg kommet dit hen at jeg bare har 6 måneder igjen med utdanningen, før jeg er ferdig sykepleier. Det har vært en lang reise, og jeg gleder meg over at jeg snart ser slutten.

Nå har vi snart bodd i vår nexus i snart ett år. Det er både rart og godt og tenke på. Huset har absolutt gått fra å være et hus til et hjem. Vi trives utrolig godt her, og det er stas å feire vår første jul her. 

Etter all pynting var unnagjort i går kveld, og dukene var kommet på bordet tok jeg noen bilder som jeg legger ved.


Her har spisebordet fått juleduken på. Vitrineskapet i bakgrunnen kom snikende inn her en gang i høst.


Når man har en ingeniør i hus, er det ikke vanskelig å forstå at pepperkakehus blir høyt prioritert. Husfruen har stått for den enkle pyntingen.


Slik ble tallerkenhylla som ble kjøpt på brukt'n i sensommer.


Det berømte juletreet! Foreldrene til Kjell-Amund var så gavmilde at de gav oss denne nydelige edelgranen! Passer perfekt midt i stua! Vi hadde en lang leterunde for å finne tak i spir til toppen av juletreet, men det endte med at Grethe forbarmet seg over oss og donerte et til oss, helt utrolig snilt! Som dere ser passet det perfekt!


Skjenken har fått både nisser og juledekorasjoner. Man kan vel ikke få for mye lys og nisser i jula?Med dette ønsker vi alle dere lesere en fantastisk god jul, og et riktig godt nyttår! 


Juleklem fra Beate og Kjell-Amund!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar