torsdag 28. august 2014

Sensommer

Sommeren er på hell, og vi har ikke blogget her på over to måneder. I sommer har vi jobbet, snekret platting, spist god mat, reist på turer, drukket vin, malt huset, fisket og vært mye ute. Været i Trøndelag har vært fantastisk i sommer! Nå som høsten er på tur, ser vi at temperaturen på gradestokken smyger seg nedover. Prosjektene våre ute er så langt nesten ferdig for i år. Bare litt maling på mønet gjenstår.

For å oppdatere dere litt på hva som har skjedd rundt huset i sommer, har vi rotet litt i arkivet og funnet noen smakebiter.


Dette bildet er tatt en stund før vi fikk matjord på tomta, og sådde gress som vist i et tidligere innlegg.Vi har tidligere vist dere hvilke planer vi hadde for uteområdet. Her er Kjell-Amund i gang med å måle opp muren som skulle være rundt plattingen. Det må bli nøyaktig! Litt spekulering vil det alltid bli. Ingeniøren fikk kjørt seg litt, men er det noe han er, så er det løsnings-orientert!


Humøret er alltid med!


Tidlig i sommer, startet Kjell-Amund med å snekre en liten veranda!


Husfruen var meget imponert da hun kom hjem fra jobb en dag, og møtte dette! Vi kunne endelig sitte ute og kose oss med både mat og drikke!
Her ser dere hvordan muren ble! Med god hjelp fra Kjell-Amunds far og husfruen selv, ble det riktig så bra!
Det grønne gullet som skimter ved siden av, er et glimt at den nye plenen vår! En kombinasjon av godt vær og mye vanning, har resultert i at den har vokst mye mer enn forventet.


Starten på å legge plattingen gikk slag i slag. Kjell-Amund jobbet både ettermiddager og helg, med litt hjelp fra husfruen. 


Her er plattingen nesten ferdig!


Med ny platt, følger også nye utemøbler. Vi bestemte oss for denne sofagruppen fra Bohus! 

En kort oppsummering! Både Kjellis og jeg er strålende fornøyd med alt vi har fått til i sommer, og gleder oss til å bruke uteområdet utover høsten, og neste vår. En stor takk til min kjære mann og følgesvenn som har stått på med mange prosjekter i sommer! 
Nå er skole - og jobbhverdagen startet igjen, og det er på en måte veldig godt. Det er tross alt hverdagene det er mest av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar