lørdag 3. mai 2014

Uteområde og rhododendro

Det har nå gått nesten to måneder siden vi flyttet inn i Leklemsåsen. Det tar alltid tid å bo seg inn i et nytt hus, noe vi har fått kjenne på. Badekaret ble først testet ut etter en måned, man skal ha tid til alt!
Hverdagen går sin vante gang, og her i Trøndelag er vi på god vei mot vår og sommer. Vi har derfor fått grunnet og beiset garasjen, samt deler av huset. God hjelp fra foreldre har det gått fortere enn vi trodde å komme i gang.

Kjell Amund har arvet sine grønne fingre fra sin far, og holder stadig på med noe utendørs. Han har blant annet laget et blomsterbed ved siden av garasjen. Jeg blir som vanlig meget sjarmert, og smilet var rimelig stort da jeg fikk se sluttresultatet. 


Bildene på bloggen er stort sett fra innsiden av husdørene. Vi tenkte derfor det kanskje kunne være greit å vise dere hvordan det ser ut på utsiden! Huset vårt ligger helt kloss til skog og mark, noe som passer perfekt for oss. Tomten er på litt over et mål, og består av mye berg. I løpet av mai måned skal Troll entreprenør gjøre seg helt ferdig med grunnarbeidet ute, og avslutte med å legge matjord over det som en gang skal bli plen. 

Her er planen å snekre en platting i sommer. Hvor stor den blir er vi fortsatt usikre på, men dette skal bli vår fremtidige terrasse. Det har også vært spørsmål om hvilke rekkverk vi skal bruke. Vi har snakket om rekkverk i glass, men det kan igjen fort bli skittent. Er det noen som har gode råd om dette, og eventuelle gode forhandlere? Alle råd er gode å ha for ferske,unge huseiere.


Her ser dere baksiden av garasjen, og deler av inngangspartiet til huset. Søppeldunkene har stått litt hulter til bulter mens vi har svingt oss med malerkosten.


Her er det som mest sannsynlig vil bli plen i fremtiden. De to nederste bildene viser samme side, bare tatt fra to forskjellige vinkler. 


Her har et ungt husmorshjerte ønske om å få opp et klesstativ en gang i fremtiden. Får vi vasket av fjellknausen som stikker opp her, blir det nok store muligheter for blomsterbed. Det er mye inspirasjon å finne iallefall! Vi gleder oss til mange år med prosjekter utendørs! Vi skal holde dere oppdatert! 
God helg videre til alle dere!


Hilsen Kjell Amund og Beate

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar