fredag 21. mars 2014

Vårt nye hjem

Det er med glede og meddele at det i dag er to uker siden vi gjennomførte overtakelse, og er nå stolte eiere av vårt eget hus! Med god hjelp fra venner og familie vasket vi oss inn og fikk flyttet inn så og si alt den første helgen. Vi vasket, flyttet pappesker, drakk kaffe, monterte ikea møbler i korte trekk. Jeg var kanskje den som var mest stresset av oss alle, utålmodig som jeg er. I tillegg til flyttingen hadde jeg nemlig en stor eksamen jeg måtte fokusere på, så de siste ukene har bare blitt brukt til lesing. Derfor har også bloggen blitt nedprioritert, og jeg vet det er mange som er nysgjerrige på hvordan vi har fått det! 

Det står fortsatt stablet en del pappesker rundt omkring, og det mangler både gardiner og bilder på veggene. Til tross for dette, tar vi det strålende med ro. Eksamen ble gjennomført i går, vinteren har kommet til Trøndelag, og det er på tide å senke skuldrene og la bekymringene ligge.

Her er noen bilder av vårt ringe hjem! 

Loftstua har fått seg sofa og bord!


Dusjhjørnet i 2. etasjen ble fantastisk flott! Utrolig mye plass å boltre seg på.


Drømmebadekaret! Her kan vi ligge å se utover fjorden. Tenker det blir persienner på disse vinduene. I løpet av helgen skal jeg tenne lys, og ta meg et glass vin mens jeg nyter et langt boblebad! Det har nemlig ikke vært tid til å teste det ut enda.


Innredningen på badet i 2. etasjen ble slik, og tilsvarende i 1. etasje. 


Nexusen har allerede fått husregler. De fikk prege veggen som er rett utenfor inngangen til kjøkkenet.


Tv stuen i 1. etasje ble bare helt utrolig lekker! Lerretet og projektoren er montert, så her blir det fotballkamper og filmkvelder på storskjerm i fremtiden!


Spisestuen binder kjøkkenet og stuen sammen på en veldig fin måte. Det er som dere ser allerede blitt tatt i bruk til oppbevaring av både post og pc-er. De hvite stolene kunne ikke ha passet bedre inn!


Kjøkkenet ble slik! Mye skapplass, og vi bruker fortsatt tid og stunder på å bli kjent med det nye kjøkkenet vårt.


Det er allerede blitt laget mye god mat, og med den flotte kjøkkenmaskinen vår går matlagingen så det suser! Inspirasjon i seg selv å ha et slikt kjøkken. Mye god benkeplass, og god utnyttelse av både skapplass og plassering av hyller og skap! 


Til slutt kommer noen bilder fra min konto på Instagram. Har vært alt for dårlig på å ta bilder med vanlig kamera, men vi har alle forbedringspotensiale! Nederste bilde er av den flotte lysekronen som henger mellom stuen og spisestuen. Bilde nr. 2 viser garderoben vår da den var ferdigmontert.


Har vi ikke fått det fint folkens? Vi er glade og takknemlige, sover godt om natten, og nyter vår tilværelse som ferske huseiere.

Hva synes dere om vårt nye hus?

Hilsen Kjell Amund og Beate


8 kommentarer:

 1. Så flott et hus dere har fått, må jo bare komme innom for å se en gang;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Grethe, det synes vi også ;) God helg!

   Mvh Beate og Kjell Amund

   Slett
  2. Det må eg sei! :) Ser veldig bra ut! Den lysekrona må jo være helt fantastisk når det e litt mørkt ute? :D

   Slett
  3. Lysekronen lyser opp hele huset på kveldstid, og sees veldig godt når en kommer kjørende opp gårdsplassen. Strålende fornøyd med denne! :)

   Beate

   Slett
 2. Gratulerer med nydelig hus!
  Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Jorunn! Vi nyter hver dag som går, og nå har vi fått hengt opp bilder i flere rom! :) God helg videre!

   Beate

   Slett
 3. Nydelig hus, gratulerer så mye:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Byggeprosessen er lang, men resultatet er bare helt ubeskrivelig! :) Hvor er det dere skal bygge? :) Skal iallefall følge bloggen deres fremover! Spennende med husprosjekt! :o)

   Slett