torsdag 7. november 2013

Helgevask!


Frem til nå har vi snakket om "tomta", men nå som det faktisk er blitt et hus, er det på sin plass at vi ordlegger oss litt annerledes. I kveld har vi vært i huset. 

Mange tar helgevasken i disse dager, det har også vi gjort i dag. Vår type helgevask er muligens litt annerledes enn deres. Det isoleres nemlig i huset denne uka, noe som fører til mye avkapp fra isolasjon, samt plastavfall. 

Tidligere i uka har vi brukt en del arbeidstimer for å rydde avfall fra tomta. Med god hjelp fra foreldrene til Kjell Amund gikk det radig unna. Troll skal nemlig planere ferdig rundt huset. 


Kjellis rydder isolasjon!Det ble noen sekker til slutt.


Til tross for at det snart er helg, er det en som er veldig glad for at han slipper å vaske leiligheten før helga!
Ryddingen er kontinuerlig, men det hoper seg opp like fort som det ryddes. 


Oppturen kom derimot da Kjellis fant ut at rørsystemet til sentralstøvsugeren er montert. Det har vært stor begeistring for denne nye dingsen, og han gleder seg faktisk til å ta den i bruk. Etter bildet ble tatt, fikk jeg en lengre avhandling om sentralstøvsugerens gode funksjon!


Isolasjonen er påbegynt i 1. etg. 

Isolasjon overalt, men vi merker effekten den gir. 
Det var både varmt og behagelig temperatur inne i dag.


Panoramabilde av 2. etg. Tatt etter opprydningen i dag.

Ønsker alle sammen ei fin helg! 
Vi skal bruke den på å hente oss litt inn, rydde enda litt mer og feire farsdag på søndag. Det er viktig å ta seg tid til å senke skuldrene og gjøre noe helt annet, husbygging eller ei.


Hilsen Beate og Kjellis
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar