mandag 7. oktober 2013

Regnfull tirsdag

 Til tross for en regnfull tirsdag, måtte vi ta turen til Leklemsåsen i dag. Vi har fått beskjed fra Nordbohus at det vil bli stillestand på tomta en liten periode fremover.
I helga har derimot Kåre og Kjellis stått på, og støypt fundament til varmepumpen. Da vi skal ha varmbåren varme, må vi ha uttaket til pumpa på utsiden. Resultatet ble riktig så bra (bildet nedenfor)! Planen er å lage blomsterbed i samsvar med hagemuren som er satt opp rundt fundamentet.
Taket er nå kommet på plass, og bordkledning er på tur opp!


Første delen av huset er (nesten) ferdig på utsiden!


Her er fremsiden av huset. Takrennene er som dere ser også på plass.Her skal våre fremtidige naboer bo, og bygger på tomta nedenfor oss. Nordbohus har også ansvaret for dette byggeprosjektet, men Nexus blir det ikke.


Det skal også sies at det er veldig koselig at det er så mange som engasjerer seg og bryr seg om byggeprosjektet vårt! Ikke minst det at så mange leser bloggen vår! 
Det er ca. 4 måneder til huset står ferdig, og det er en utrolig bra følelse! Vi mimret litt i dag, og skjønner ikke helt hvor mye som faktisk har skjedd på så kort tid. Det er et spennende prosjekt, og vi gleder oss til å se det ferdige resultatet!

Hilsen Beate og Kjellis!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar