fredag 10. januar 2014

Gulvlegging

Jula er vel overstått, og de fleste har kanskje allerede fått ut juletre og pakket ned alt av julepynt. Nisser og lys har det vært mye av i Trøndelag i jula, men snøværet har vært fraværende. Først i dag da jeg våknet var det et hvitt dekke utfor soveromsvinduet i leiligheten vår. 

I huset har det gått fremover. Malerne har gjort seg ferdige, og resultatet ble veldig bra. Det er et nydelig hus på alle måter. Gulvet skal også Norbohus legge for oss, men et unntak er de to bodene vi har. Derfor tok vi oss en tur på onsdag og prøve oss på dette. Flisene til badene/gangen og vaskerom måtte også bæres inn. Til dette fikk vi god hjelp fra Kåre og Anita, og det tok ikke lange tiden før all flis var tatt inn fra garasjen. Vi takker nok en gang for all hjelp!


Snikfotografering av familien Prestmo.


Den største boden som er tilknyttet til et av soverommene i 2. etg. fikk unngjelde først.
Fargen Valmuefrø er brukt på soverommene.


Etter litt nordnorsk bannskap, og en del prøving og feiling, fikk vi til slutt teknikken godt inn. 


Hos oss er det likestilling for alle penga, hvor Kjell Amund kan lage middag og tørke støv like godt som jeg kan legge gulv og skifte dekk på bilen.


Slik ble resultatet!


Da vi ikke har loft, vil dette bli lagringsplass for julepynt, klær og sko i store mengder. Tanken er at det etter hvert skal komme opp et hyllesystem til høyre slik at vi kan henge opp vinterklær på sommeren og motsatt.

Jeg starter i ny praksisperiode på mandag, og dato for innflytting nærmer seg med stormskritt! Det skal bli en sann glede når vi endelig får flytte inn i vårt vidunderlige hjem!

Til slutt vil vi ønske alle dere et riktig godt nyttår! 

Hilsen Kjellis og Beate

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar