mandag 19. august 2013

Da det hele startet!

 Dette er første innlegg på vår byggeblogg! Her skal vi dokumentere alt som skjer både i bilde og tekst, fra byggeprosessen.
Litt bakgrunnshistorie
I slutten av 2012 fikk Kjell Amund tilbud om jobb på Levanger, som han takket ja til. Etter mange år i Trondheim, som student og arbeidstaker, ønsket han å komme tilbake til hjemlige trakter, nærmere Verdaln. I samme periode møtte han meg, ei Målselvjente som studerte sykepleien på HiNT. Det var full klaff fra første stund, og vi er enige om at det var det beste som kunne hendt oss.
Da Kjell Amund skulle "hjem" igjen, var ikke ønsket å flytte tilbake til sine foreldre. Han var fast bestemt på å kjøpe eller bygge seg hus. Han brukte mye tid og energi på å lete etter drømmehuset. Etter mye frem og tilbake i noen måneder, bestemte han seg for å kjøpe seg tomt, og deretter bygge sitt eget hus. 

Februar 2013 ble vi lykkelige eier av tomt i Leklemsåsen på Verdal. Verdal er hjemstedet til Kjell Amund, og ligger bare et steinkast fra der jeg studerer og Kjell Amund har sin arbeidsplass
.  Mars 2013 startet vi vårt samarbeid med Nordbohus, og er på vei mot noe veldig, veldig bra, nemlig å skape vårt eget hjem!
Vårt drømmehus!


Hilsen Beate og Kjellis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar